Kategorier
Konkurrence Pony

Pony, pony, pony – man bliver da aldrig for gammel?

[ratings]

Bliver man nogensinde for gammel til at elske ponyer?

Lige nu kører jeg en konkurrence på Facebook, hvor en heldig ponyejer, part på en pony, eller bare en der har en yndlingspony (som må bruges til fotoshoot), kan deltage, og vinde et fotoshoot med mig og mit kamera ( :-) ). Men pludselig slog det mig, at du ikke skal snydes for at kunne deltage, hvis du ikke er så meget på “fjæsen” – men måske alligevel gerne vil deltage med et billede af DIN pony? Det er fuldstændig underordnet, hvilken race den har, om den er høj, lav, tyk eller tynd, sporty eller ej, bare det er din yndlingspony, som du gerne vil fotograferes sammen med!

Pony til alle aldre
Fjordhesten er en ponystørrelse man ikke bliver for gammel til! Karina med Laustfin Skellerød.

Ponytema

I skrivende stund har ca. 35 deltaget i konkurrencen, med billeder af dem selv og deres pony, eller et af deres børn med en pony. Og hvor er det bare fedt! Altså at se både børn og voksne, der viser sig frem med deres yndlingpony og i forskellige discipliner. Jeg tror ikke man nogensinde bliver for gammel til at elske ponyer? Faktisk er jeg lidt bange for, at jeg selv er ved at blive “smittet” lidt af pony-feberen, for jeg har hele foråret taget mig selv i, at sidde og kigge på kategori 1’er ponyhingste til min hoppe på 165 cm. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en klon af hende, bare i en mindre udgave <3  Uanset hvad, så inspirerer alle ponybillederne mig til at køre et “pony-tema” på en eller anden måde her på bloggen, i løbet af ikke så vanvittigt længe. Og måske er det dig og din pony, der kan blive brugt som model?

Pony Tabasco og Lucia
Lucia med hendes pony Tabasco.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, hvor du får besøg af mig og mit kamera til at tage nogle nye billeder af din pony og dig/dit barn, så skal du sende dit yndlingsbillede til mig på mail louise@hestezonen.dk – så lægger jeg billedet op her på sidenVed at lægge billedet op på min side, accepterer du samtidigt, at det kan være, at jeg bruger dit billede i offentligt henseende, fx her på bloggen, i en reklame på facebook eller lignende. Det er absolut en fordel, hvis du ikke bor længere væk end en times kørsel fra Ikast, men du må gerne deltage, hvis du bor længere væk – det kan jo være, at det er lige DIN pony jeg vil tage nye billeder af!

Pony Bella
Ponyen Bella gi’r en møsser til Helene :-*

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *