Kategorier
hestezonen.dk Konkurrence

KONKURRENCE!

Vinderen af Ungulat er Birgitte Weber

Vinderen af Lamin Forte er Karen Thing Thomsen

I ønskes et stort tillykke!

VIND lækre tilskudsprodukter til din hest!

Så er der konkurrence. Jeg udlodder en hovkur, Ungulat, og en indvendig 1. hjælpskur, Lamin Forte, fra St. Hippolyt!

Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet (tryk her for at komme ned til kommentarfeltet) her på siden, hvorfor lige netop DIN hest har brug for disse produkter.

Jeg trækker en vinder, når der er 100 kommentarer. Vinderen offentliggøres her på siden.
Kom så venner, SKRIIIV :)

OBS: Din kommentar bliver verificeret, så jeg undgår spam – derfor kan det godt tage lidt tid, før den bliver vist. Personlige oplysninger videregives ikke, og bruges heller ikke af mig.

102 kommentarer til “KONKURRENCE!”

Jaaaah konkurrence :)
Jeg ved næsten ikke hvad jeg helst vil vinde, for min fantastiske PRE hest Pirata som her en kronisk skade på den dybe bøjesene i det ene forben kunne godt bruge en Lamin Forte, men min venindes DV hest som jeg rider ville have rigtig godt af en ungulat kur, for hun lister simpelthen afsted når jorden er frossen fordi hun mangler både mere hornvæg og sål, så jeg næsten er ved at opgive at lade hende gå uden sko.
Så vi er værdigt trængende herude ;)

Misses og Følles hove vokser langsomt pga EMS. Jeg bruger Hoofmaker og har endnu ikke produkt testet Ungulaten. Jeg ville gerne afprøve om Ungulaten kan løfte opgaven hos heste, som lider af EMS. :-)

Jubii :)

Min hest har brug for en hovkur ovenpå en såleknusning og deraf følgende hovbyld. Derudover har han været igennem en større operation i sensommeren, med en del komplikationer efterfølgende, så et boost til immunforsvaret vil bestemt også være en super god ting til ham :) Ovenpå de mange dyrlægeregninger er min økonomi ikke så god, så at få mulighed for at vinde disse to produkter er en kæmpe gave og en stor hjælp <3 :)

Jeg kender Lamin Forte. Det er et super produkt. Både til akutte skader og vedligehold. Min fine islandske vallak på 20 år har det SÅ meget bedre i sin krop når han lige får en kur med Lamin Forte. Så den vil han meget gerne vinde :-)

Ungulaten har jeg aldrig prøvet. Har tre heste med super hove uden sko. Islænderen har stadig forsko på fordi han ømmer sig meget. Det går dog fint uden bagsko, men jeg har planer om at forsøge at tage forskoene af ham her til foråret, så måske kan ungulaten hjælpe ham dér? Hans hove vokser lidt langsomt.

Glæder mig til at følge din blog :-)

Jeg skal naturligvis vinde denne konkurrence fordi jeg lige har fået den sødeste pony. Søde Kiwi skal forkæles og det vil hun blive med disse fantastiske produkter ;-)

min hest har lige fået konstateret skævt bækken, så kunne rigtig godt tænke sig en lamin forte kur som hjælp på rette vej igen.

Hej Hestezonen. Jeg vil gerne vinde en Ungulat, som jeg kender fra tyskland, hvor jeg selv kommer fra. Den er en rigtig godt hovkur!

Min hest halter lidt, og jeg tænker derfor at et boost urter og vitalstoffer kan være et godt forsøg på at fjerne problemet. Lamin Forten må gerne blive min.

Vil da være mega lækkert at vinde Lamin forte og Ungulat. Det er super gode produkter. Da min hoppe sidste år blev forfangen, brugte jeg Lamin forte de første 3 mdr., det har gjort hun ingen men har idag :)

Vi har fire heste her i Silkeborg, og en af dem har problemer med hovene, så vi vil mægtig gerne vinde produkterne fra St. Hippolyt :)

Vil SÅ gerne vinde Lamin forte til min hest der døjer med hævede bagben og ømhed i ben og lænd.
Men også til min datters pony, der efter to kure med Lamin forte er blevet en hel anden og afslappet pony – så kunne være rart at have hvis hun skulle få problemer igen.

Jeg vil gerne gerne vinde lamin forte, til min hest der er meget plaget af sommereksem. Det kan jo være det kan hjælpe lidt på det?!

Jeg kender ikke hippolyts produkter, men kunne godt tænke mig at prøve det. Jeg har en hest der har melanomer men ellers er den frisk og rask.

Min hest kunne godt bruge en hov kur, da han grundet lidt sur stråle blev beskåret ret så kraftigt og var halt/urent gående i næsten 14 dage, så kunne være godt med en god hov kur så der hurtigt kunne vokse sund og stærk hov ud igen

Min hest kunne rigtig godt tænke sig sådan en fin kur, da efter han blev klippe sidste gang, har haft en del kløen, så derfor kunne han godt bruge noget ekstra lækkert til at sætte den nye sommerpels der stille og roligt bliver sat nu. Samtidig har han også nogle meget ømme såler, som han godt kunne bruge lidt hjælp til at hærte op.

Lotus og mig krydser finger/hove <3

Jeg kunne godt tænke mig at vinde produkterne da jeg har en dreng som ikke rigtigt vil gå, flere beslagsmede river sig i håret over ham og aner ikke hvad de skal stille op. Nogle mere anderledes beskæring, nogle sko, som aldrig holder mere end et par dage på ham. Han er blevet ekstremt øm tået i denne vinter periode, har han aldrig været før. Kunne godt tænke mig at prøve disse produkter på ham da jeg er ved at køre lidt surt i det pga så mange meninger og at det ikke har nogen effekt.

Jeg har læst, at Ungulat har dokumenteret effekt, så jeg vil gerne prøve den til min hest der har meget tynde såler og dårlig hornkvalitet.

Min Tinker vil gerne prøve lamin forte. Har hørt (og læst) at den skulle være god til heste med bl.a. betændelse i led.

Min muk-plagede hest får St.Hippolyts zink-kur. Jeg har talt med deres konsulent om, at Lamin forte også kunne være relevant til den, og så lige konkurrencen her på siden. Jeg vil gerne vinde en Lamin Forte.

Dejligt med en konkurrence om gode produkter til hesten :) St. Hippolyt har klart noget af det bedste hestefoder, som findes. Og deres hjælpe produkter virker også godt på min Frederiksborghest.

I øvrigt en spændende hjemmeside, som du har fået gang i – jeg vil komme tilbage løbende for at se, hvad du har gang i :)

Jeg vil gerne meget vinde Lamin Forte fra St. Hippolyt, da min ene hest lider af forfangenhed. Har tidligere brugt Lamin (uden Forte) med stor succes, så tænker Lamin Forte mindst kan gøre det lige så godt ;O)

Jeg vil gerne vinde en hovkur,da min hest er halt p.g.a.tynde,tørre og sprøde hove. Min hest har en tynd stråle, så det er svært for smeden at beskære hans hove. Vinteren har været hård ved hovene. Min hest har tidligere på året trådt en flintsten op i hoven. Her var han også halt. Tænkte,at dette fine produkt kunne være en stor hjælp til min hest.

Familiens dejlige hest er begyndt at blive lettere halt på venstre bagben, og mine tanker går med det samme på en hovbyld. Har ikke haft dyrlægen forbi endnu, men det skal snart være. Kender ikke Ungulat-produktet fra St. Hippolyt, men kan da ved søgninger på nettet, hvor jeg også fandt frem til dig og hestezonen, forstå at det er et godt produkt til behandling af hovproblemer.

Håber jeg er heldig at vinde Ungulat :-)

Lamin Forte til min Hannoveraner – ja tak! Hesten har pt. lidt svigtende præstationer, så jeg tænker at Lamin Forte kunne være et fornuftigt produkt at starte ud med.

Kender også til MoviCur fra St. Hippolyt.

Min hest har hovproblemer. Flere steder på nettet anbefales Ungulat som en mulig løsning på hestens hovproblemer. Så det produkt vil jeg gerne vinde ;-)

Vi håber at blive vinderen af Lamin Forte eller Ungulat, da begge produkter kan bruges til vores heste. Vi har tidligere købt andre St. Hippolyt produkter i den lokale hestebutik, så den høje kvalitet er kendt – og effekten ligeså.

De bedste hilsner
Bastian og Mie, Ikast

Den ældste af vores tre heste er ikke på toppen og af den grund vil vi helst vinde lamin forte. Vi kan rigtig godt lide produkterne fra st. hippolyt.

Min søde pony og mig vil helst vinde Ungulat fra Hippolyt. Har prøvet den før hvor den virkede super godt.

Hesten som min datter rider på har problemer med hovene – så vi ønsker at vinde ungulaten. Lamin forte kan vi sikkert også få brug for en dag ;-)

Lamin Forte ville hjælpe min hest utroligt meget. Et vidundermiddel, der har kureret en sarkoid lidelse og holder det væk.
Generelt har jeg gennem de sidste 10 år kun anvendt produkter fra St. Hippolyt. Og har kureret mange problemstillinger og forebygget endnu flere:) Produkterne kombineret med Louise’s altid saglige og profesionelle vejledning med udgangspunkt i NETOP min og hesten problemstilling har gjort en verden til forskel i mit hestehold og skaber dagligt stor værdi . Både for mig som rytter og for min hest :)

Hej Louise.
Jeg vil meget gerne vinde da vores lille “hest” en 1’er pony på 11år har dårlige hove. Han har store hakker i den ene og træder skoen af ofte.
Håber virkeligt at jeg vinder så du kan hjælpe

Alabast, min hest, kan godt lide Ungulaten, det er faktisk den eneste hovkur han kan lide, og så virker den rigtig godt. Derfor vil jeg gerne vinde den.

Jeg kender Ungulat fra en veninde, som flere gange har brugt Ungulat med succes på hestenes hove. Derfor vil jeg gerne vinde produktet til min egen fjordhest.

Jeg vil rigtig gerne vinde begge produkter! Min ene hest døjer rigtig meget med sarcoider, og jeg vil gerne se, om Lamin Forte kan hjælpe den. Min anden hest har en høj andel af fuldblod, og håbløst dårlige hove. Du siger jo i videoen, at Ungulat er en hovkur med dokumenteret effekt, så det kunne være fedt at prøve til den.

Min islandske hest Titlingur har haft hovsenebens betændelse og døjer stadig med det. Det kan være Lamin Forte kan hjælpe lidt? Du skriver jo, det er en indvendig 1.hjælpskur til alle former for skader. Jeg vil gerne prøve at vinde den!

Hej! jeg vil da gerne vinde en Ungulat til min hest, der taber sko hele tiden. God blog.
Mvh. Carina

Jeg har en fuldblod, der der pensioneret pga dårlige hove. Han og jeg vil blive SÅ glade hvis vi vinder en Ungulat!

Hej :) Min hest kunne godt tænke sig at prøve en hovkur fra St.Hippolyt. Jeg har prøvet alle mulige andre biotinkure, men uden ret meget effekt. Hippolyt skriver jo, at deres har dokumenteret effekt, så det vil være dejligt, hvis der findes nogle foderfirmaer, der holder hvad de siger!

Jeg vil gerne vinde Lamin Forte eller Ungulat til min kærestes heste.

Hun kender godt produkterne fra St. Hippolyt, og snakker ofte om hvor gode de er.

Min datters pony (hest) kunne vist godt bruge en hovkur. Vi bruger i hvert fald en formue på Biotin og specialbeslag ved smeden….

Ej det kunne jeg virkelig godt tænke mig at afprøve på min gammel dreng. Han er 20 år og har arvæv på/i en seneskede på det ene forben og han døjer desuden med hovbylder og sidste sommer flækkede hans hove helt vildt, så jeg tror og håber virkelig at lamin forte og ungulat ville kunne hjælpe ham. Jeg har været super tilfreds de gange jeg har prøvet MicroVital og jeg fodre til dagligt med natur müsli så man kunne jo håbe på at deres andre produkter er lige så gode :-)

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *