KONKURRENCE!

102
4783
Ungulat hovkur med dokumenteret effekt. Foto. hestezonen.dk

Vinderen af Ungulat er Birgitte Weber

Vinderen af Lamin Forte er Karen Thing Thomsen

I ønskes et stort tillykke!

VIND lækre tilskudsprodukter til din hest!

Så er der konkurrence. Jeg udlodder en hovkur, Ungulat, og en indvendig 1. hjælpskur, Lamin Forte, fra St. Hippolyt!

Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet (tryk her for at komme ned til kommentarfeltet) her på siden, hvorfor lige netop DIN hest har brug for disse produkter.

Jeg trækker en vinder, når der er 100 kommentarer. Vinderen offentliggøres her på siden.
Kom så venner, SKRIIIV :)

OBS: Din kommentar bliver verificeret, så jeg undgår spam – derfor kan det godt tage lidt tid, før den bliver vist. Personlige oplysninger videregives ikke, og bruges heller ikke af mig.

102 COMMENTS

 1. Tak for snakken på Hest&Rytter – det var hyggeligt :)

  Jeg vil mægtig gerne vinde begge produkter, da mine heste har behov for dem. Hvis jeg “blot” er heldig at vinde et af produkterne, så håber jeg det er Lamin Forte ;-)

  mvh.
  MS

 2. Hej Louise,

  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen og prøve at vinde produkterne. Min kones ene hest kunne helt sikkert godt bruge Ungulat. Håber vi er heldige.

  Med venlig hilsen
  Jørgen

 3. Hej hestezonen.dk :) Jeg vil gerne vinde Lamin Forte. Min hest har været meget syg af herpes virus, og jeg tænker, at det kan være godt for den med en Lamin Forte kur.

 4. Halløjsa! jeg vil gerne vinde både en Lamin Forte og en Ungulat til min hest. Den har dårlig hovkvalitet og sarcoider, det stakkels dyr. Dyrlægen kan ikke gøre ret meget ved sarcoiderne, siger han.

 5. Jeg har en islandsk hest, der gerne vil vinde en Lamin Forte. Den har kløet sig meget, og jeg håber at Lamin Forte måske kan hjælpe på det.

 6. Min hest Saphir har vildt dårlige hove, så jeg vil gerne vinde en hovkur/Ungulat. St.hippolyt er jo vildt dyrt at købe, så jeg har aldrig prøvet det, men det kunne jeg godt tænke mig. Bare svært når man er på S.U. :)

 7. Jeg vil vildt gerne prøve Ungulaten. Den er lidt dyrere end andre kure på markedet, så jeg har ikke prøvet den endnu, men det vil jeg vildt gerne! Min hest har nemlig dårlige hove- og jeg har prøvet det meste uden held…

 8. Jeg fik præsenteret produkterne på Hest&Rytter messen her i år – selvfølgelig på st. Hippolyts stand. De lader til at være effektive og nogle gode problemløsere, så jeg og hesten håber vi vinder!

 9. Hvorfor skal jeg og min hest vinde? Jamen helt enkelt fordi min 17-årige DV-hoppes hove desværre ikke er i samme fantastisk form som resten af hende – og det ville da være en skam ikke at lade Ungulaten rette op på det… Vi vil også gerne undgå at vores smed får for mange grå hår alt for tidligt ;o)

 10. Vi vil gerne vinde Ungulat til vores hest, en Holstener, men tager selvfølgelig også gerne imod Lamin Forte, hvis vi i stedet vinder den ;O)

 11. Jeg vil gerne vinde produkterne til mine heste. Nok har vi pt. ingen bøvl med hestene, men skulle der opstå problemer med hovene eller være behov for et indvendigt boost, så ville det være rart at have tilskudsprodukterne klar :-)

  Vi holder i øvrigt til på Sjælland.

 12. Jeg ønsker mig en Ungulat hovkur til min søde fjordhoppe på 8 år. Hun fortjener den for sin tålmodighed med de børn hun altid giver en dejlig skovtur, også selvom hendes hove ikke altid er glade for at passere de mere stenede områder og stier.

 13. Jeg kender begge produkter fra st. hippolyt – kan kun sige at jeg er tilfreds med dem. Min hest er blevet “reddet” flere gange af lamin forte – derfor vil jeg gerne vinde konkurrencen.

 14. Jeg er vild med produkterne fra Hippolyt. Trænger til lidt hjælp til en hov, som gerne må få ekstra styrke efter et par hårde måneder her i vinter. Den indvendige kur er på sin plads. Vi skal være klar til foråret!

 15. Åh jamen jeg vil så gerne vinde begge produkter! Min ene hest, en skøn 4 års dv’er har vorter i hele fjæset, men særligt på mulen. Min konkurrence hest går med specialbeslag, og det ville være dejligt om Ungulat kunne hjælpe på det!

 16. Jeg vil helst vinde Lamin Forte, men tager også gerne Ungulat med hjem.

  Min hest trives pt. ikke så godt, der vil Lamin Forte være det bedste produkt at vinde.

 17. Min hest har en hovbyld, så jeg vil rigtig gerne vinde Lamin Forte og Ungulat, som du selv har brugt til din egen hest med hovbyld.

 18. Please lad mig vinde en Ungulat til min hest, der er fuldblod og har sådan ca jordens dårligste hove!

 19. Hej hestezonen.dk Jeg vil gerne vinde en Lamin Forte til min hest. Der er nogen på rideskolen der hár brugt den, og på deres heste forsvandt vorterne og hævelsen i benene. Det må det også gerne på min April, der er en quarter.

 20. min hest har været forfangen og jeg vil gerne vinde det produkt du synes er mest relevant… Måske er det både Lamin Forte og Ungulat?

 21. Jeg talte med St. Hippolyts dygtige konsulenter på hest og rytter messen, og fik at vide, at min hest, der har været skadet, ville have godt af en kur med Lamin Forte. Jeg håber jeg vinder!

 22. Hej Louise. Tak for snakken på hest og rytter. Lamin Forte og Ungulat er verdens bedste tilskudsprodukter! dem vil jeg gerne vinde :)

 23. Ungulat! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve produktet! Har hørt meget godt om det. Min hest har store flade hove og han har fået biotin i al den tid jeg har haft ham (6 år). Han har tynde såler, som gør at han har svært ved at gå på grusveje/baner hvis der er sten, selvom han går med sko. Jeg ville rigtig gerne undgå at give ham såler på!

 24. Hej Louise. Fedt initiativ med hestezonen.dk! Jeg kender dig fra din tid ved St. Hippolyt, hvor du hjalp mig meget med Foderplan til min hest Titan. Han er desværre begyndt at få melanomer, og jeg tænker at Lamin Forte måske kan være et godt produkt til ham? Den vil jeg i hvert fald gerne vinde :) kram, Yvette

 25. Ja tak til at vinde enten ungulat eller lamin forte.

  Kender ikke selv alverden til produkterne fra st. hippolyt, men hører i rideklubben at de er gode.

 26. Hejsa Louise
  Jeg har virkelig brug for at vinde denne konkurrence. Jeg har en 17 årig fjordhest (Emilie), der har en hel række forskellige problemer. Lige nu kører Emilie på tre forskellige tilskudsprodukter bla ungulat og zink. Hun har generelt dårligt immunforsvar, og svært ved at optage næringsstofferne fra foderet.

 27. Jeg vil super gerne vinde både Lamin Forte og Ungulat til min hest. Den har været plaget meget af hovbylder.

 28. Jeg har tidligere brugt begge produkter til familiens heste, så dem vil vi meget gerne vinde. Specielt Lamin forte gav en hurtig effekt.

 29. Hejsa! Jeg kunne da godt tænke mig at vinde begge produkter, da St.Hippolyts produkter bare virker vildt godt!

 30. jeg vil rigtig gerne vinde lamin forte. Colléen er i genoptræning efter en slem omgang ( snoning på tarmen) så hun har tabt sig meget, musklerne er væk, og sikkert i underskud af diverse :-)

 31. Min hest har smalle hove, og derfor har den let ved at få sur stråle. Så en kur ville være lækkert at vinde.

 32. Vi vil utrolig gerne vinde produkterne fra St. Hippolyt. Vi kan bruge både ungulat + lamin forte, da vi har flere heste i stalden – både vores egne og andres heste.

 33. Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg netop er ved at flytte min hest efter små 14 dage på opstaldningssted; han står med lette forfangenheds-symptomer efter tvivlsom management og uheldig satsning fra ejer (mig :-( )

 34. Min kæreste klager hele tiden over, at hendes hest har mega dårlige hove, og koster kassen i smederegninger. Jeg synes det ville være fedt, hvis en ungulat kunne hjælpe, så hun kan få råd til nogle lækre sko til sig selv.

 35. Jeg vil gerne vinde disse produkter til min kærestes hest. Min kæreste går utrolig meget op i ridning og hun har det ikke særlig godt for tiden. Hendes mor døde for 2 måneder siden og vil derfor gerne give hende disse produkter! Har ikke selv råd til at købe disse produkter da vi kun lige kan få hverdagen til at køre rundt.

  Utrolig god hjemmeside du har fået opbygget!

  Håber jeg vinder

 36. Jeg vil meget gerne vinde disse produkter!
  Jeg elsker min hest og den er mit et og alt. Jeg ridder 5 gange i ugen og drømmer om at blive professionel!

 37. Min kæreste og jeg vil blive utrolig glade, hvis vi kunne vinde denne konkurrence. Dejligt med konkurrencer!

 38. Hej Hestezonen.dk
  En af vores heste har skævt bækken. Derfor vil vi meget gerne vinde en lamin forte kur så vores hest Jasim kan komme hurtigt over det.

 39. Min forfangne hest vil gerne have en Lamin Forte og Ungulat. Jeg bruger dem allerede, og det virker virkeligt effektivt!

 40. Jeg vil gerne vinde ungulat, og Lamin Forte, da min gamle soldat Leiftri ,islænder på 23 År ,har for første gang i de 13 år jeg har haft ham . Gentagende hovbylder på samme forhov. Han går med duplo gummisko , for at hoven bedre kan arbejde og få en god blodcirkulation. Han fodres med hestamix light. Da han er til den runde side. Han får lidt islandsk tang oven i. Samt hyben . MSM,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here