Kategorier
Produktanmeldelser St. Hippolyt

Lamin Forte fra St. Hippolyt – Produktanmeldelse

sponsoreret indlæg

[ratings]

Produktanmeldelse af Lamin Forte, en kur der understøtter kroppens helingsprocesser.

Produktanmeldelser vurderes ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Lamin Forte fra St. Hippolyt er en kur med næringsstoffer til cellerne.

Et særligt kendetegn for alle produkter fra St. Hippolyt er, at produkterne er urtebaserede, produktionen er co2-neutral og råvarerne er dyrkede efter økologiske principper (dog ikke certificeret økologisk).

Alt korn børstes og forspires, (før det evt. varmbehandles, hvilket gælder fx majs og byg) så det er renere og nemmere fordøjeligt for hestene.

Lamin Forte fra St. Hippolyt er et produkt der kan anvendes ved alle former for helingsprocesser. Foto. hestezonen.dk
Lamin Forte fra St. Hippolyt er et produkt der kan anvendes ved alle former for helingsprocesser.
Foto. hestezonen.dk

Alt pillefoder koldpresses, så næringsstofferne bevares bedst muligt. St. Hippolyts produkter er ret gennemtænkte, og sammensat, så hestens sikres bedst mulige optagelighed.

Lamin Forte er ingen undtagelse, og jeg bruger det til at understøtte kroppens helingsprocesser.

Det lyder måske lidt langhåret – men det er det nu ikke. Navnet Lamin Forte betyder på latin “stærke, tynde plader”.

I forhold til hesten, tænkes der på, at de “tynde plader” kan være både byggesten, celler og væv i hestens krop, der skal gøres stærk. Og det er ikke så kompliceret.

Måske har du ikke tænkt over det, men der findes celler og væv i hele hesten.

Hvor anvendes Lamin Forte?

Din hest har måske fået en irriteret tarmslimhinde, som følge af fx

  • diarré,
  • der er varme/inflammation i en hov, som følge af ex.vis en hovbyld,
  • hesten har været syg,
  • halt,
  • har muk,
  • er forfangen,
  • opereret,
  • har fået et spark
  • eller – ja du kan nok selv udfylde listen, med hvad heste kan komme til skade med!

I alle tilfælde kan det være oplagt at give et produkt, der kan understøtte kroppens helingsprocesser.

Lamin Forte er som St. Hippolyts andre produkter også meget gennemtænkt, i forhold til, at alle næringsstoffer skal være til stede, for at produktet virker efter hensigten.

Når vi snakker cellemembraner og opheling, er det ikke uvæsentligt, at de rette fedtstoffer, vitaminer og urter med antiinflammatorisk og antioxidant -effekt er til stede, sammen med hovedingrediensen, som er brune havalger.

Det særlige ved brune havalger er, at deres cellevægge indeholder nogle kulhydratforbindelser, der minder om cellemembranen hos pattedyr.

Kroppen får altså i Lamin Forte tilført næringstoffer, der er super relevante i forhold til opheling af skader, uanset hvor det er i kroppen.

Lamin Forte er førstehjælp indefra

Hvis jeg skulle vælge ét produkt, som jeg altid skulle have i stalden, så ville det være Lamin Forte!

Jeg ser det lidt, som en kur der fungerer som “indvortes førstehjælp” – hvor jeg kan hjælpe hesten bedst muligt til hurtigst muligt, at komme sig over den skade/sygdom/skavank den har pådraget sig.

Jeg har selv brugt den til min hest i forbindelse med opheling af sår, i perioder til understøttelse af en ledkur til min lidt stive, ældre hest, og sammen med Ungulat i forbindelse med en hovbyld, og jeg må sige, at jeg er begejstret!

Bemærk venligst, at når jeg omtaler kure, så er det fordi det er kure – og altså noget, der gives i en begrænset periode, for at udligne en ubalance i hesten. Jeg er ikke tilhænger af, altid at give 700 forskellige tilskud!

Brugervenlighed:

Det er et pillefoder, så det er nemt at håndtere og det kan anvendes i foderautomater. Kan iblandes foderet, eller udfodres som det er. Der er en god smagbarhed på produktet, og i og med det er piller, kræver det ikke noget “opblandingsfoder”.

Emballage:

Emballagen er en 3 kg. eller 10 kg. grøn lystæt plastspand, med en tydelig angivelse på emballagen i forhold til doseringen. Der er desuden et målebæger inde i spanden.

Produktet i brug: 

Der er en tydelig angivelse på emballagen med anbefalet daglig tildeling på 15-20/100 kg hest/dag, svarende til 150-200 gram til en 500 kg hest. Det anbefales at bruge dobbelt dosis i akutte tilfælde. Der er vedlagt et målebæger, der kan indeholde ca. 120 g. Det havde været rart, om der var vægtangivelse på bægret, hvis man fx måle 150 gram af. Det er nemt at opbevare produktet i spanden, der er nem at åbne og lukke helt, så produktet holdes frisk.

Pris/kvalitet:

Lamin Forte koster 475 kr. for 3 kg, svarende til 20 dages brug til en 500 kg hest og 1430 kr. 10 kg (66 dage til en 500 kg hest. Du får altså ca. et kg ekstra “gratis” i den store spand) Kvaliteten stemmer absolut overens med prisen.

Min samlede vurdering af Lamin Forte:

Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at jeg kan hjælpe min hest til at hele sig indefra. Jeg har tidligere brugt Lamin Forte til at understøtte ophelingsprocesser, og er hver gang blevet imponeret!

Bortset fra, at min samlede vurdering selvfølgelig er lidt farvet af  gode erfaringer, så synes jeg, at det er et rigtig godt produkt.

Jeg tænker altid på, at opstaldning af min hest koster det samme, uanset om jeg kan ride på den eller ej, og set i det lys, kan det være en ret god investering at hjælpe hesten til at heles bedst muligt, hurtigst muligt.

Lamin Forte kan købes her: Lamin Forte

2 kommentarer til “Lamin Forte fra St. Hippolyt – Produktanmeldelse”

Hej Louise

I forhold til Lamin Forte: Når du siger “kur”, mener du så en 3 kilos kur eller en 10 kilos kur – eller mange flere måneder? Min hest står med en gaffelbåndsskade. Det skete i december. Og jeg kom desværre først i gang med Lamin Forte efter et par uger pga. fejl med pakning/forsendelse. Og jeg har desværre ikke været opmærksom på dobbelt dosis. Pt. gives ca. 120 g dagligt, da hesten vejer ca. 600 kg.
På forhånd tak for svar.
Mvh. Anni

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *