Værdi for hest og rytter

0
949
hestezonen anbefalinger

360° perspektiv – værdi for hest og rytter

Louise har for mig skabt værdi gennem et 360° fokus på min hest og mig som rytter. Jeg har redet i 37 år og er i dag seriøs dressur rytter, hvor jeg ikke går på kompromis med min ridning ELLER trivsel for min hest. Louise har behandlet min hest udfra et 360° perspektiv, derfor har jeg valgt at dele mine testamonials op i emner. Ellers “drukner” den ubeskriveligt høje værdi som Louises indsats har givet mig . Her vil jeg beskrive Funktion: Før sommer 2014, var min hest stram, løsgjorthed ikke mulig. Han stress-svedte og havde en skævhed i kryds, der umuliggjorde evne til kontragalop. Trods kiropraktor behandlinger 12 gange om året, for at rette kryds , gik der kun få uger, før hesten igen havde fysiske udfordringer. Louise tilså min hest første gang i sommeren 2014. efter 2 gange behandling, hvor krydset blev rettet, et traume på haleroden fra føltid konstateret og hvor min hest blev behandlet med fokus på alle led, muskler, ligamenter og bindevæv. I starten var hesten øm og næsten umulig at røre, pga de mange års udehandlede spændinger. gennem blød behandling muskel for muskel, oplevede jeg min hest blive blød, afslappet og ” længere i kroppen “. Jeg fik for første gang i 2 år en hest i harmoni og trivsel. en hest der ikke stress-svedte. En glad hest, fri for smerte, ømhed og utilpashed. en hest der viste blødgjorthed og smidighed under ridning. jeg kunne begynde at grundride min hest korrekt, uden at han kompenserede ved at “løbe væk “. En hest der fysisk pludseligt kunne gå kontragalop og lave overgange. En hest der nu pga Louise’s 360 ¤ fokus behandling fik den fysiske og psykiske mulighed for at udvikle sig rigtig., I dag, 6 måneder efter 1 behandling, har jeg en let ridelig hest, der nyder sit arbejde, og uddannelsesmæssigt er gået fra LC dressur til la2 dressur på distriktsplan. Tak Louise, for den værdi du har skabt for mig gennem trivsel for min hest. Det er magisk at se den velvære og harmoni han udviser dagligt nu.

Mette Sørensen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here