Louise er den bedste :-)

0
1957
louise er den bedste fodernørd
Bitten Graversen på hendes lækre islandske hingst.

I efteråret 2014 købte jeg min drøm, en 5 års islandsk hingst. Han var ikke i perfekt huld, og jeg fandt hurtig ud af, at han ikke var passet med ordenligt foder osv. Jeg prøvede så godt, som jeg havde lært, at hjælpe ham.
Men det var først da jeg kom i kontakt med Louise, at der rigtig kom gang i forvandlingen. Efter jeg havde fortalt hende om ham, kunne hun sammensætte en foderplan, og på få dage begyndte han at se bedre ud. Hans hestepærer lignede ikke mere små kaniner, og han tog på og fik mere energi.
Louise en den største fodernørd jeg til dato har mødt, dette skal forstås med stor respekt og kærlighed, jeg er dig evig taknemlig.
Billedet er hvordan vi ser ud i dag. Jeg har aldrig haft en så skinnende, glad og tilpas hest. ?
Tusind, tusind tak og min varmeste anbefaling.❤️

louise er den bedste fodernørd
Bitten Graversen på hendes lækre islandske hingst.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here