Kategorier
Hestebegivenheder

FEI Worldcup i Herning lægger op til hestefest i Boxen

[ratings]

FEI Worldcup Herning byder på et spændende program med blandt andet verdensstjerner i dressur, FEI ponyspringning, showaften og et stort messeområde.

Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave i skolernes efterårsferie, så kunne FEI Worldcup i Herning være et godt bud. FEI Worldcup finder sted 18.-22. oktober.

Der er meget nyt ved efterårsferiens heste arrangement i Herning. Faktisk er hele arrangementet nyt.

Der er tidligere andre steder i landet holdt større hestesportsarrangementer i skolernes efterårsferie. Det der (efter min mening) er særligt ved denne begivenhed er, at arrangørerne bag FEI Worldcup i Herning er ern ny sammenslutning mellem Equitour Aalborg, Dansk Varmblod og Dansk Rideforbund.

De har “rystet posen”, og taget det bedste fra tidligere arrangementer og mixet det med de

FEI Herning - Hestezonen.dk - Isabell Werth - Cahtrine Dufour
FEI Worldcup Herning får bl.a. besøg af verdensstjernene Isabell Werth og Cathrine Dufour.
Foto. Dansk Rideforbund

bedste elementer fra den velkendte Dansk Varmblods Hingstekåring:

  • Til FEI Worldcup Herning er der hesteudstyrsmesse med cirka 60 udstillere.
  • Der er konkurrenceklasser i dressur med deltagelse af nogle af verdens bedste ryttere og heste!
  • Ligeledes er der konkurrenceklasser i springning på absolut topniveau for både heste og ponyer.

Der er derudover også fest lørdag aften, hvor du blandt andet kan opleve, mounted games, koncert med L.I.G.A, og en blind mand der springer på sin hest!

Gratis adgang

FEI Worldcup Herning finder sted i både Boxen og hal M.

Måske har du ofte oplevet at hestearrangementer af en vis kaliber koster kassen at opleve? I så fald er her en god nyhed: Der er gratis adgang i Hal M og på hele messeområdet!

Læs også: Werth’ensmesteren gav clinic i Herning

Til trods for at der er gratis adgang, kan du opleve cirka 60 udstillere med udstyr og tilbehør til hest og rytter. I hal M er der et spændende program med blandt andet FEI Ponies Jumping Trophy. Jeg kunne forestille mig, at det er noget de fleste ponyspringryttere vil synes var værd at køre efter!

Arrangørerne har tilrettelagt det så smart, at der faktisk veksles lidt mellem dressur og spring, samt heste- og ponyklasser. Så er der også noget at komme efter for både hesteinteresserede børn og forældre.

Mit eget program

Personligt glæder jeg mig til at bide negle og holde mig for øjnene, når de frygtløse ponyryttere skal springe! Når det bliver for spændende, vil jeg slappe af med at se bl.a. danske Cathrine Dufour og tyske Isabell Werth ride dressur, så det (forhåbentligt) ser legende let og elegant ud.

Nå ja – og så skal messen selvfølgelig også besøges!

Hvis du gerne vil i Boxen og se de stjernespækkede konkurrenceklasser eller være med til lørdagens fest, så kan du købe billet til det her:

http://www.worldcupherning.com/billetter

 

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *