Ponymor.dk – et nyt koncept hjælper kommende ponyforældre!

2
1998
hvad kræver det at have en pony - ponykøb - online kursus

[ratings]

Ponymor.dk er et nyt spændende koncept, der kan hjælpe kommende ponyforældre til at finde viden om, hvad det kræver at have pony.

Har du et barn der drømmer om at få sin egen pony? Vil du gerne opfylde dit barns største ønske om en pony, men ved du ikke selv noget om heste? Så er der godt nyt til dig!

Viden før ponykøb er gjort nemt

Ponymor.dk er en helt nyt koncept målrettet forældre, der ikke selv har den store heste erfaring, men som gerne vil sætte sig ind i, hvad det kræver at have en pony.

Online kurset er lavet for at hjælpe forældre til at bevare ro og overblik, når de overvejer, om de kan opfylde deres barns største drøm.

Pony
Det er vigtigt at vide, hvad det kræver at have en pony – før man køber en!
Foto. hestezonen.dk

De fleste forældre, der gerne vil lade deres heste interesserede barns drømme blive realitet, har formodentligt brugt mange timer på nettet, for at undersøge, hvad man skal vide før man køber en pony. Sandsynligvis uden at blive andet end mere forvirrede, da nettet bugner af gode råd der ikke altid er lige håndgribelige.

Læs om kurset her: https://www.ponymor.dk/

Kursus når du har tid  – med personlig vejledning

Ponymor.dk tilbyder online kurset KLAR-PARAT-PONY, der som navnet antyder er et kursus, der giver forældre den fornødne basisviden om at have en pony. Kurset er på 7  moduler, der frigives over 5 uger. Det smarte er, at når først et modul er frigivet, så er der adgang til det lige når man har tid og lyst til at forberede sig på et eventuelt ponykøb. Kurset starter første gang 2. november 2017 og undervejs vil der også være live Q&A, hvor alle deltagende kan få svar på deres spørgsmål.

Du kan tilmelde dig kurset her: https://www.ponymor.dk/klar-parat-pony/

Ikke kun hvis man vil købe en pony

KLAR-PARAT-PONY er ikke kun for de forældre der overvejer at købe en pony. Hvis man overvejer at leje eller få part på en pony er kurset også meget relevant.

Kursets kerne er netop basisviden om, hvad det kræver at have en pony.

ponymor.dk
Det er sjovt at have en pony, når man er godt forberedt og ved, hvad det indebærer.

Det faglige niveau er højt, samtidigt med at sproget er letforståeligt. Fagudtryk er forklaret, så alle nye i “ponyernes verden” kan være med, og samtidig forstå, hvad det er deres børn snakker om, når temaet er pony.

På kurset får deltagerne viden der gør dem i stand til at vurdere, om det er det rigtige for dem, at købe, låne eller leje en pony. Ligeså vel får de viden der gør det muligt at tage stilling til, hvor ponyen skal bo, hvordan den skal passes og hvad man skal se efter, når man er i selve købs- fasen.

Find vej i “junglen”

For de fleste nye ponyejere er fodring og udstyr to uoverskuelige emner, men på kurset tages begge emner op, så det er nemt at finde rundt i “junglen”.

Hvis man gerne vil vide lidt mere om det at have en pony, er økonomien også en afgørende faktor. Budget, og de faktorer der påvirker det, er naturligvis også overskueliggjort på KLAR-PARAT-PONY kurset. Således er man som forælder godt klædt på til at lade sit barns drøm gå i opfyldelse, uden at risikere ukendte udgifter.

Få den gratis guide med 8 gode råd før pony køb: http://ponymor.easyme.dk/

2 COMMENTS

 1. Det lyder som et rigtig godt koncept, som jeg er sikker på mange vil blive glade for! Når man er vokset op med heste selv glemmer man hurtigt hvor åndsvagt mange ting der skal tages stilling til. Så jeg tror dette vil gøre mange kommende pony-ejere, og ikke mindst ponyer, glade!

  Er dog ikke særlig stor fan af navnet, jeg synes både mødre og fædre skal ha en grad af engagement i hesteholdet. Men det er en mindre detalje :)

  • Hej Emma
   Tak for kommentaren :-)
   Ja – det kan være et lidt uoverskueligt projekt at købe en pony – særligt hvis man ikke har nogen erfaring med heste selv!
   Jeg kan sagtens genkende det, at der er sket rigtig meget med at have hest, siden “jeg selv var barn”. :-)

   I forhold til navnet, så er Ponymor.dk bare navnet på siden. Selve produktet hedder KLAR-PARAT-PONY og er til både mødre og fædre. Lidt som denne side hedder hestezonen.dk – men jeg skriver om alt muligt vedr. heste ;-)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here