Blue Hors Effekt læderbalsam – Produktanmeldelse

0
2445
Blue Hors Effekt læderbalsam i ny, brugervenlig emballage.

sponsoreret indlæg

[ratings]

Produktanmeldelse af Effekt læderbalsam fra Blue Hors

Produktanmeldelser vurderes ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Blue Hors Effekt læderbalsam er et læderplejeprodukt i gelékonsistens, der netop er kommet i en ny og praktisk emballage. Blue Hors Effekt kan anvendes på læder, kunstlæder og gummi. Blue Hors Effekt er et nemt produkt at bruge, da det både renser og plejer det emne det påføres, samt gør det vandafvisende og opfrisker farven. Det er derfor meget anvendeligt som daglig pleje af læderet i stalden, fx sadler og trenser, men faktisk kan det også anvendes på lædermøbler og instrumentbrædt/interiør i bilen (vel at mærke, hvis det ikke er lakerede overflader!). Personligt vil jeg ikke bruge det på ridestøvler, der oftest ønskes stive, da Blue Hors Effekt netop er et plejende og blødgørende produkt. Omvendt, så bruger jeg det, med godt resultat på mine staldstøvler, der er yderst taknemmelige for den smule pleje de får.

Blue Hors Effekt læderbalsam i geléform. Ny Emballage er mere brugervenlig. Foto. hestezonen.dk
Blue Hors Effekt læderbalsam i geléform. Ny Emballage er mere brugervenlig.
Foto. hestezonen.dk

Hvor anvendes det:

Blue Hors Effekt anvendes på læder, kunstlæder og gummi.

Brugervenlighed:

Blue Hors Effekt er i den nye emballage meget mere brugervenlig end tidligere. Effekt læderbalsam skal påføres i et meget tyndt lag. Det er nemt at trykke den smule man skal bruge ud af beholderen, der minder om en fusion af en shampooflaske og en cremetube. Blue Hors Effekt læderbalsam er meget geléagtig i konsistensen, så det er godt tænkt med emballagen. Geléformen gør i øvrigt, at produktet er nemt at fordele, samt drøjt i brug.

Emballage:

Emballagen er som førnævnt en tube, hvor man selv trykker den ønskede mængde af læderbalsam ud. Da læderbalsam/geléen er forholdsvis tyndtflydende, skal man ikke trykke særligt hårdt, for at få noget ud af tuben. Jeg var lidt skeptisk, i forhold til, når der kun er lidt læderbalsam tilbage i beholderen, for så kan det måske være svært at trykke ud. Heldigvis kan man skrue toppen af, så man kan tømme tuben helt og få glæde af hele mængden, i stedet for at måtte smide 10% ud. I øvrigt er tuben pakket sammen med en svamp, der kan bruges til at påføre produktet med. Det er en lille ting, men jeg synes det er dejligt, at man ikke skal tænke på at købe ekstra svampe med.

Blue Hors Effekt. Den gamle emballage, med garanti for fedtede fingre! Foto. hestezonen.dk
Blue Hors Effekt. Den gamle emballage, med garanti for fedtede fingre!
Foto. hestezonen.dk

Produktet i brug:

Blue Hors Effekt læderbalsam er nemt at få ud af beholderen, det er nemt at smøre på læderet, og læderet ser utroligt velplejet ud på ingen tid! Med andre ord, er det et super nemt og effektivt produkt at bruge. Dog må jeg lige indskyde, at man selvfølgelig altid bør rense læderet for gamle svedrester, for at pleje det bedst muligt, og derefter bruge en læderbalsam.

Pris/kvalitet:

Blue Hors Effekt læderbalsam koster 129 kr. for 150 gram inklusiv påføringssvamp. Det er 50 gram eller 25% mindre, end i den gamle emballage, som var en bøtte med “fedtede fingre garanti”. Kvaliteten på produktet er god. Hvis du vil have et plejeprodukt til dit læder, der giver øjeblikkeligt resultat med wow-effekt, og samtidigt gør det vandafvisende, så er Blue Hors Effekt et godt bud.

Min samlede vurdering:

Blue Hors Effekt er til dig der vil have et produkt der renser og plejer læderet, samtidigt med at det bliver vandafvisende og får frisket farven op (Blue Hors Effekt er neutralt i farven). Det er nemt at bruge og prisen er ok. Der er lidt mindre indhold i den nye emballage, men omvendt, så er det meget nemmere at bruge. Om det kan opveje et mindre indhold til samme pris, vil jeg lade være op til dig. Jeg er glad for kvaliteten og for at slippe for, at få fedtede fingre! Du kan købe Blue Hors Effekt her: Blue Hors Effekt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here