Pynt din pony – Produktanmeldelse

0
1985
pynt din pony - boganmeldelse - hestezonen.dk
Bogen Pynt din pony er anbefalelsesværdig til alle, der gerne vil hygge sig med at lave pynt til pony, hest eller sig selv. Foto. Hestezonen.dk

sponsoreret indlæg

Produktanmeldelse af Pynt din pony

[ratings]

Produktanmeldelser vurderes normalt ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet – men da der her er tale om en bog undlades emballage

Hvad er Pynt din pony?

Pynt din pony er en bog skrevet af Charlotte Petersen og Tora Albertsen, der begge selv er hestepiger.

Bogen er med sin titel “Pynt din pony” mest målrettet det unge publikum. På trods af, at jeg må betegne mig selv som voksen – så har jeg også fundet nogle små gør-det-selv projekter i bogen, som jeg selv vil lave. Blandt andet glitter-gel, armbånd og charms.

Bogens titel forklarer egentlig meget godt, hvad bogen handler om, nemlig hvordan man laver forskelligt pynt til sin pony (eller hest, hvis man har passeret ponyårene :-) ). Udover udførlige guides til, hvordan man kan pynte sin pony, så er der også nogle rigtig gode ideer til hvordan man kan pynte sit eget udstyr.

Nogle af eksemplerne i bogen er meget velegnede som venindegaver,fx de søde knyttede armbånd eller små charms.

Det er meget prisværdigt, at der er trin for trin guides til hvordan al pynten laves. Ligeså vel, som der er symboler ved hver enkelt opskrift, så man kan se hvor svært (eller nemt) det er at lave pynten.

Hvem henvender Pynt din pony sig til?

Pynt din pony er nok skrevet mest til de større børn og teenagere. Sproget er letforståeligt, og der er lavet gode forklaringer til, hvordan de forskellige pynteting laves. Det er fint forklaret hvor man skal have hjælp af en voksen, ligesom der er en god afmærkning af sværhedsgraden på de forskellige projekter.

Bogen kan være oplagt til hyggearrangementer i rytterstuen, hvor både børn og voksne deltager. Eller til et hyggeligt familieprojekt i efterårsferien, der venter rundt om hjørnet.

Brugervenlighed:

Meget læsevenlig, men børn skal nok have lidt hjælp afhængig af deres læsefærdigheder. Der er mange gode illustrationer i bogen, som gør det nemt at se trin for trin, hvordan man kan lave pynt til sin pony.

Pynt din pony - hestezonen.dk - boganmeldelse
I bogen Pynt din pony er der udførlige beskrivelser til hvordan man kommer i gang med de forskellige projekter. Det er også mærket af, hvor svære projekterne er.
Foto. hestezonen.dk

Min samlede vurdering:

Bogen er let at læse og forstå, godt understøttet af gode illustrationer. Der er en guide til hvor man kan købe de forskellige materialer der anvendes, så det trækker den helt sikkert op. Det eneste der trækker lidt ned er, at der efter min mening, mangler en sikkerhedsadvarsel i forhold til at ride med de knyttede armbånd, da man potentielt kan hænge fast i et sådant.

Alt i alt en bog der overrasker mig positivt, og som jeg ser potentielt flittigt brugt af ponypiger sammen med deres venner og veninder.

Den er perfekt til et overskueligt hyggeprojekt på en regnvejrsdag!

Bogen koster 249,95 kroner og er på 141 sider. Den er udkommet på forlaget Turbine, men forhandles i mange rideudstyrsbutikker landet over.

Du kan læse mere om den her: http://www.turbineforlaget.dk/shop/hobbyboeger/hobby/pynt-din-pony/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here