Kategorier
Blue Hors

Relax Amino Gel fra Blue Hors Care – Produktanmeldelse

sponsoreret indlæg

[ratings]

Produktanmeldelse af Relax Amino Gel fra Blue Hors Care

Produktanmeldelser vurderes ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Relax Amino fra Blue Hors Care er et tilskudsprodukt, der kan anvendes for at forebygge, at hesten stresser op i nye eller spændte situationer. Heste kan stresse i mange forskellige situationer som fx stævne, shows og kåringer, men også dagligdagssituationer som trailerkørsel, nyt opstaldningssted eller måske miljøtræning kan være stressende for heste. Relax Amino er et produkt der anvendes 1-2 timer før den stressede situation forventes at opstå. Uanset effektiviteten af et produkt, kan og bør det naturligvis aldrig erstatte optimal træning med forståelse for, at hesten er et flugtdyr. Du må altså ikke forvente, at du kan dope hesten i stedet for at træne den. Dertil kommer, at Relax Amino IKKE har en sløvende effekt! Omvendt så kan man sige, at Relax Amino kan være et godt tilskud, der kan understøtte træningen af de pressede situationer og måske hjælpe hesten til bedre at kunne overskue og holde fokus i en stævnesituation.

Relax Amino Gel - Blue Hors Care - Produktanmeldelse
Relax Amino Gel fra Blue Hors Care.
Foto. hestezonen.dk

Hvad er Relax Amino?

Relax Amino fra Blue Hors Care er et tilskudsprodukt, der kan være medvirkende til, at hesten har fokus på det arbejde den skal udføre, uden at stresse op eller blive nervøs. Relax Amino Gel er ikke et produkt der virker sløvende overhovedet, men et produkt, der er særligt sammensat så hestens får ekstra af de næringsstoffer den har behov for, hvis den bliver anspændt. Ved at man giver hesten Relax Amino 1-2 timer før trailerkørsel, konkurrence eller hvad der nu kan stresse din hest, kan man sammenligne det lidt med, at du sætter penge ind på en konto, så du har dem når du skal bruge dem. Relax Amino er, som navnet antyder, den aminosyre der hedder Tryptofan, som nogle heste kan være i underskud af. Hvis heste er i underskud af Tryptofan kan de have lettere ved at blive stressede. Tilsvarende gør sig gældende, hvis hesten mangler blandt andet B-vitaminer eller magnesium -og derfor indgår det også i Relax Amino.

Hvor anvendes Relax Amino:

Relax Amino kan anvendes før alle situationer, hvor det forventes, at hesten kan blive stresset eller nervøs, fx stævner, trailerlæsning, miljøtræning og så videre. Produktet kan hjælpe med til, at hesten kan have mere fokus på den opgave den stilles overfor, uden at det nedsætter dens præstationsevne. Hesten bliver på ingen måde sløv af produktet, og man må godt bruge det ved stævnedeltagelse! Værd at bemærke er også, at heste reagerer meget individuelt på at få Relax Amino. De heste der mangler de førnævnte næringsstoffer, vil også være de, der reagerer bedst på at få et tilskud af Relax Amino Gel. Min personlige erfaring er, at de fra naturens side meget tændte heste, reagerer bedst, hvis man giver det 2 timer før konkurrence, men det er selvfølgelig individuelt, så prøv dig frem.

Brugervenlighed:

Relax Amino skal gives 1-2 timer før en situation, der potentielt kan være stressende for hesten. Tilskudsproduktet er i en tube/mundsprøjte med doseringsring på. Det er nemt at give, medmindre at hesten forbinder mundsprøjter med ormekur. (Tip. Hvis du har en sådan hest, tag da og træn med en tom mundsprøjte, som du fylder med flydende melasse eller honning – så vil hesten forbinde mundsprøjten med en “godbid”). Relax Amino er en gele/pasta, der smager sødt. De fleste heste kan godt lide smagen. Produktet er nemt at bruge, men hvis jeg skal sætte en finger på noget, så synes jeg det havde været bedre, at angive dosering i 10 m/100 kg hest – det vil tilgodese de mange ponyryttere lidt mere, så de også kan dosere produktet præcist.

Emballage:

Emballagen er en tube, også kaldet mundsprøjte. Der er 60 ml. i sprøjten, hvilket rækker til en til to doseringer til en stor hest. En tube koster 119 kroner, og den rækker til 1 til 2 gange til en stor hest.

Produktet i brug:

Anbefalet dosering lyder på 1/2 – 1 tube til en stor hest, 1 – 2 timer før træning eller konkurrence. Endvidere står der, at ponyer gives halv mængde udfra dens vægt. Når nu der er så fin markering i milliliter på tuben, så synes jeg, at det havde været mere brugervenligt at skrive 5-10 ml pr 100 kg hest.

Min samlede vurdering:

Relax Amino Gel fra Blue Hors Care, er et produkt der anvendes ved særlige lejligheder. Det er et produkt, hvor der i designet af det, også er tænkt på, at det skal være nemt at have med på stævnepladsen. Det er et produkt, der kan hjælpe nogle heste til at få lagt en dæmper på, at ville glo på alle mulige ting, der kan være “farlige” med hesteøjne og forstyrrende for ridtet. Det kan også anvendes på hjemmebane, før der trænes “farlige” ting eller trailerlæsning. Relax Amino er ikke sløvende på nogle måder, og man må godt bruge det ved stævnedeltagelse, da der ikke er noget i det, der ikke også findes i hestens foder. Forskellen er bare, at i geléen er der ekstra af de næringsstoffer, som hesten kan have behov for i situationer, hvor den bliver nervøs eller stresser op. Produktet er nemt at anvende og de fleste heste synes godt om smagen. Det er værd at bemærke, at Relax Amino findes i en pulver-variant, der kan anvendes i lidt længere perioder, og derfor også har et andet indhold. Produktet er super effektivt til de heste, der har brug for de tilsatte næringsstoffer.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *