Kategorier
Bøger Produktanmeldelser

Pilates og strækøvelser for heste – af Gillian Higgins

Ved du ikke helt, hvad du kan gøre for at holde motivationen oppe i Danmarks vel nok vådeste februar måned til dato…

Så har jeg et forslag…. Læs heste fagbøger!

I skrivende stund er jeg godt nok i Sverige, hvor denne weekend har budt på både Göteborg Horseshow, og et ophold på Aaby Arena, hvor hotel, travbane, messecenter og restaurant er kombineret og samlet et sted.

Det er rimeligt gennemført og svært ikke at blive imponeret af, at trav er så stort her!

Anyway, så er vejret hjemme i Danmark ligeså barskt som sidste weekend, så her får du lige et lille motivationstip…

Jeg vil gerne slå et slag for at du læser bogen Pilates og strækøvelser for heste, af Gillian Higgins. Den er udkommet på forlaget Turbine, men kan naturligvis også findes på biblioteket. Vejledende udsalgspris er 299,95 kr.

REKLAME> ja! Jeg fik denne bog tilsendt uden beregning fra forlaget Turbine, da den udkom sidste sommer. Men jeg synes den er god, og vil gerne anbefale den til andre hesteejere, behandlere, undervisere m. fl.

Strækøvelser for en smidig hest

… For en smidig hest har lettere ved at være stærk og holdbar.

Når jeg er ude at behandle heste, anbefaler jeg ofte forskellige strækøvelser efterfølgende for at vedligeholde hestens flexibilitet. I den forbindelse anbefaler jeg ofte denne bog fra Gillian Higgins, da den giver et godt overblik over, hvordan øvelserne skal udføres og hvad de gør godt for.

I omtalen af bogen lægges der op til hvordan man kan træne hesten stærk og holdbar. Det synes jeg ikke helt jeg får forklaringen på i bogen.

Det er nu også helt okay. Bogen er nemlig til gengæld rigtig god til at vise strækøvelser.

Pilates og strækøvelser for heste, giver også et godt indblik i hestens anatomi, på et relativt let tilgængeligt sprog. Jeg er personligt glad for, at anatomi udgør Ca 40% af bogen. Forståelse for hestens anatomi er i min optik nemlig afgørende for dens holdbarhed.

Hestens anatomi er nemlig udgangspunktet for, hvilken disciplin en hest kan bruges til og være holdbar i. Ligeså vel, som anatomien bør være udgangspunktet i den træning der lægges i hesten.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *