Kategorier
Produktanmeldelser St. Hippolyt

MicroVital fra St. Hippolyt – Produktanmeldelse

sponsoreret indlæg

[ratings]

Produktanmeldelse af MicroVital fra St. Hippolyt

Produktanmeldelser vurderes ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet.

MicroVital fra St. Hippolyt er et tilskudsprodukt hvor jeg ofte tænker at der ikke er grund til at bruge så meget tid på den, da det i min optik er et ret velkendt produkt. Omvendt, så oplever jeg også en del kunder der kun kender den af navn, men ikke af gavn – og det synes jeg er synd!

Hvad er MicroVital?

MicroVital er en kur til heste der er i underskud af sportoffer – med andre ord, en mineralbooster. Microvital kan anvendes sammen med hestens sædvanlige foder, uanset hvilket mærke det er, da MicroVital primært består af organiske mineralforbindelser, samt nucleotider fra ølgær. MicroVital er kort fortalt en mineralbooster, der anvendes som en kur i en kortere periode, i tillæg til hestens daglige fodring.

MicroVital - St. Hippolyt - mineralbooster til heste - hestezonen.dk
MicroVital fra St. Hippolyt. Mineralbooster med nucleotider til heste. Hvis jeg kun måtte vælge ét tilskudsprodukt, så er det MicroVital!
Foto. hestezonen.dk

Nucleo – hvad for noget?!

Jeg er virkelig træt af ordet “nucleotider”, da det bare på en god dag kan få mig til at tænke aah.. Hvad er det nu, det er? Jeg lærte vist om det, i biologi engang? På en dårlig dag får det mig til at føle, at jeg er verdens dummeste! Der er bare ikke rigtig noget andet lækkert “nede på jorden” udtryk for nucleotider, så derfor er jeg nødt til at bruge ordet. Uanset, om man kan lide ordet eller ej, så spiller nucleotider en rolle i dannelsen af RNA og DNA – og på den måde, kan man sige, at det hjælper med som en byggesten i dannelsen af nye celler.

Hvor anvendes MicroVital:

Jeg fristes til at sige, at MicroVital kan anvendes til alle situationer! Den er virkelig superlet optagelig, men samtidig sammensat, så den er ufarlig at bruge som kur i de anbefalede mængder, sammen med hestens sædvanlige fodring. MicroVital er særdeles anvendelig til heste, der er ved at skifte pels, eller klippes ofte. Heste der har haft diarré (de mister en masse næringsstoffer grundet diarréen), heste der har været fodret utilstrækkeligt, heste der har været syge, heste der har allergier og evt. sommereksem, eller andre hudlidelser, heste der pludselig ændrer adfærd og bliver lidt for spændende eller lidt for sløve at ride kan også allesammen have gavn af en kur med MicroVital. Man kan sige, at MicroVital er lidt som at skyde med spredehagl, så hvis man har en fornemmelse af at hesten har brug for “at tilskud af et eller andet”, så anbefaler jeg oftest MicroVital, da den næsten altid rammer rigtigt.

Brugervenlighed:

MicroVital er koldpressede pellets og supernemt at bruge. Der er en fin forklaring med doseringsanvisning på emballagen, samt et vedlagt målebæger i spanden.

Emballage:

Emballagen er en 3 eller 10 kg spand og der er vedlagt målebæger inde i spanden. Det er desuden angivet, at et målebæger indeholder ca. 120 gram

Produktet i brug:

Anbefalet dosering er 15-20 gram pr 100 kg hest, hvilket svarer til et fyldt målebæger til en stor hest. MicroVital bruges som en booster i ca en måned, så hvis det er til en hest eller stor pony er der én kur i en 3 kg spand. MicroVital koster 490 kr. for 3 kg. Med en dosering på 120 gram pr dag, er der nok til 25 dage til en 600 kg hest. Da nogle heste kan være skeptiske overfor smagen anbefaler jeg at indfodre det langsomt og altid blande det i foderet. Eventuelt kan lidt Equimall forbedre smagsoplevelsen. Det trækker lidt ned i den samlede vurdering, at ikke alle heste er vilde med smagen.

Min samlede vurdering:

Som foderrådgiver er MicroVital et meget taknemmeligt produkt at anbefale til rigtig, rigtig mange problemstillinger. MicroVital rammer bredt, og er derfor meget anvendelig at bruge ved langt de fleste ubalancer. Selvom foderplanen på papirer ser fin ud, så er heste individuelle og passer ikke altid ind i et skema. Det er nemt og oftest væsentligt billigere bare at give en kur med MicroVital, i stedet for at købe 3-4 forskellige tilskudsprodukter, der måske ikke fungerer efter hensigten, da de ikke er afstemt efter hinanden. Det eneste minus er som tidligere nævnt, at hestene ikke altid kaster sig over MicroVital, men langsom indfodring og/eller lidt Equimall kan hjælpe på acceptans. Mine heste spiser det gladeligt i deres foder, så der er stor forskel fra hest til hest. Prisen på 490 kr. lyder af meget, men i og med det både er et teknisk lidt specielt produkt med udelukkende organiske mineraler samt nucleotider fra ølgær og det samtidig er et meget effektivt tilskud, så synes jeg det er pengene værd. Det er også værd at bemærke, at det er en kur og ikke et hverdagsprodukt. Micro Vital kan købes her: Micro Vital

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *