Kategorier
Hestebegivenheder

Mad – Hest og Rytter messen 2023

Kan du huske mit opslag fra sidste år, om mad til Hest og Rytter messen?

Sidste år gik jeg rundt på messen, og ledte forgæves efter noget lækkert at spise. En af udfordringerne var helt sikkert, at jeg først begyndte at lede efter mad, da mit blodsukker var katastrofalt lavt og jeg var træt og havde mistet overblikket.

Men da jeg kapitulerede og spiste mine pommesfrites, sad jeg og talte med andre besøgende og udstillere på messen – og de havde samme problem som jeg: De kunne kun finde “friture hjørnet”.

En anden ting vi havde til fælles var, at vi alle havde lyst til noget lidt mere nærende fastfood, for man kan godt blive virkelig træt af at være på messe, og så craver kroppen bare noget ordentligt brændstof.

 

 

Jeg skrev til Karin

I MCH er der en virkelig sød kvinde ansat, som er ansvarlig for madudvalget til Hest og Rytter messen. Hun hedder Karin og har lige fået en stor stjerne hos mig :-)

Jeg skrev til Karin, og forklarede, at vi var en del der havde svært ved at finde de sunde fastfood alternativer, med så meget grønt som muligt.

Karin var super sød og forstående, og har sendt mig denne oversigt, over “grønnere spisesteder”.

Du kan se, om det er noget for dig, og om du gider slæbe en rugbrødsklapsammen i år.

Karin skriver: “Jeg har taget udgangspunkt i ønsket om grønsager/ vegetarmuligheder og de kan opfyldes her”:

Følgende steder har salatbowls både med og uden kød, men alle med godt med grønsager:

  • Corner Bistro ved indgang Vest, Cafe Bosco i hal M, Cafe i hal C
  • Cafe Bosco i hal M  og den primære bod i Boxen sælger en vegansk streetfoodboks.
  • I hal F vil der alle dage fra torsdag til søndag være en Food truck fra Buddha Bowl, som har masser af vegetariske og veganske sunde produkter inkl. juicer. Ved siden af står NORD som bl.a. sælger rugbrødssandwich.
  • I hal F har vi et spisested åbent fredag og lørdag frokost og aften, hvor vi bl.a. tilbyder stor bland selv salatbar, også med mange grønsager og med eller uden kød.
  • I hal K er der en Thai Food truck og hvis de kan få en forudbestilling vil de meget gerne lave en vegetarisk ret baseret på grøntsager.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *