Louise har min varmeste anbefaling!

0
1426

Min varmeste anbefaling til Louise!

Jeg vil ikke tøve et sekund, med at ringe til Louise en anden gang! Louise har give min pony sit gode humør og bevægelses-glæde igen! Efter lang tid med en hest i stilstand på grund af hendes nakke/øre spasmer og en frygt for at skulle ende med en stor dyrlægeregning kontaktede jeg Louise som et forsøg, da jeg havde hørt en masse godt om hende fra med-opstaldere.

11267282_840507329337493_151228989_n.jpg

Før kunne jeg nærmest ikke få min pony til at gå ind i ride hallen, og så snart jeg sendte hende ud i longen i trav begyndte hendes ene øre og gå i voldsomme spasmer og hun ville kaste sig rundt fuldstændig ude af kontrol. Nu går hun helt stille og roligt og hun nyder at kunne bevæge sig frit igen. Jeg ville ikke i et sekund tøve med at ringe til Louise en anden gang. Desuden har hun et helt fantastisk tag på hesten og går ikke længere end hvad hesten mentalt og fysisk kan kapere. Som en bonus får man masser af råd til den daglige omgang med hesten som kan hjælpe på de problemer man nu har.

Mathilde Skovmand Høgh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here