Kategorier
Træning

Leg med volterne: Træningstips 1.advent 2020

I denne video har jeg fået hjælp af min gode veninde Christina Bye Winding fra Workingequitation.dk. Christina rider working equitation på internationalt niveau (hun har bl.a. deltaget i VM). I videoerne vises Christina øvelserne med hendes unge Lusitano vallak “Esben”.

 

Adventskalender

De næste 4 søndage kommer der en advent gave, i form af en video til dig. UDEN at du skal tilmelde dig nogen steder – ikke noget med spam og mails du alligevel ikke får læst. For hvem er det lige, der har oceaner af tid til at se på mails her op mod jul? Ikke mig i hvert fald….

 

Øvelser der kan laves trods dårlige træningsforhold.

Christina og jeg har valgt, at øvelserne i vores adventskalender skulle være nogen der kan laves, selv hvis du ikke har super gode træningsforhold. Der er nemlig ikke nogen af øvelserne der kræver andet, end at du har et rimeligt plant underlag, hvor der kan skridtes. Hver anden øvelse er med rytter, og de andre fra jorden.

Dette fordi vi begge mener, at arbejde fra jorden desværre er meget undervurderet og overset. Men det er en super god måde at være mere sammen med din hest på, hvor du samtidig kan træne dens smidighed og balance.

 

https://youtu.be/jhkLs00QWHI

 

 

Volter om tønder

I denne video viser Christina en af de øvelser hun bruger til at forbedre volterne. I working equitation kan man godt sige, at man “rider dressur på forhindringer”. Her har vi valgt at bruge tønder, men det kan i princippet være alt muligt forskelligt: Springstøtter, potter. hegnspæle, træer, paraplyer – eller hvad du nu lige har ved hånden.

 

God fornøjelse og husk at følge med de næste søndage op til jul <3

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *