Foderplaner

Foderplaner til heste.

Jeg er uvildig foderkonsulent. Det vil sige, at jeg ikke er ansat af noget firma til at sælge deres foder.

Jeg hjælper gerne med at udarbejde en individuel foderplan, der fungerer for din hest!

Obs. Jeg laver desværre ikke foderplaner med produkter fra Nordic Horse.

 

Se her hvad en af mine kunder siger om mig: Let og overskuelig foderplan der virker!

Det vigtigste jeg har lært er, at heste fungerer som individer – og skal fodres, behandles og trænes som sådanne, hvis man vil have den bedste præstationsevne og arbejdsglæde frem i hestene!

Når jeg laver foderplaner arbejder jeg med de nyeste normer, og derudover tager jeg også højde for, hvordan hesten har haft det tidligere (om den har været syg eller lidt af fx sommereksem eller andet), samt selvfølgelig dit fodringsbudget.

 

En foderplan er mere, end bare en udregning i et foderprogram, da et sådant oftest ikke tager højde for hestens individuelle sundhedsstatus!

 Der findes rigtig mange gode mærker af hestefoder, og det vigtigste for mig, når jeg laver en foderplan er, at det fungerer for både hest og ejer!

 

Individuel foderplan – pris

Pris for individuel foderplan: Jeg besøger dig og din hest i stalden (bor du ikke i nærheden, har jeg brug for et opdateret foto af din hest, hvor den står med siden til) og vi taler om dine og hestens behov, udfra vurdering af opstaldningsforhold, ønsket fodermærke, valg af grovfoder, huld, problemstillinger fx energimangel, hovkvalitet, fordøjelsesforstyrrelser, dårlig pelskvalitet mm Der sammensættes en foderplan der er optimeret efter nyeste normer:  650 kr. inkl. 3 mdrs. opfølgende rådgivning, plus kørsel 3 kr. pr. km.

Uden besøg i stalden: 600 kr inkl 3 mdrs opfølgende rådgivning

Gratis foderrådgivning i forbindelse med osteopatisk behandling: Foderrådgivning består af vurdering af huld, problemstillinger fx energimangel, hovkvalitet, fordøjelsesforstyrrelser, pelskvalitet mm.