Energy Booster fra Blue Hors Care – Produktanmeldelse

0
2656
produktanmeldelse af Energy Booster fra Blue Hors Care
Blue Hors Care Energy Booster. På fotoet ses, at der på tuben er markeringer i ml. Det havde derfor været nærliggende at angive dosering i ml. pr. 100 kg hest. Foto. hestezonen.dk

sponsoreret indlæg

[ratings]

Produktanmeldelse af Energy Booster fra Blue Hors Care

Produktanmeldelser vurderes ud fra brugervenlighed, emballage, produktet i brug, og sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Mangler din hest udholdenhed og energi til de hårde præstationer? Energy Booster fra Blue Hors Care er, som navnet antyder, et tilskudsprodukt der er tiltænkt at booste hestens energi – og præstationsevne. Energy Booster er pasta i en praktisk en mundsprøjte, så man nemt kan give det til hesten før eller på stævnepladsen. Der er stor forskel på, hvordan heste kan mangle energi. Nogle heste er fra naturens side ikke så “tændte”, mens andre har et rimeligt energiniveau, men måske for hurtigt får brugt energien. Blue Hors Care Energy Booster, er et produkt, som jeg vil mene passer bedst til sidst nævnte gruppe.

Blue Hors Care - Energy Booster - produktanmeldelse
Energy Booster fra Blue Hors Care.
Foto. hestezonen.dk

Lad mig forklare hvorfor: Grunden til, at jeg ser Energy Booster passe bedst til gruppen af heste, der måske har energi nok, men hurtigt “går kolde” i en stævnesituation er, at produktet ikke indeholder en masse sukker eller stivelse til at give et hurtigt energi-kick, men derimod peptider (protein der er “klippet i mindre stykker”), i kombination med lidt elektrolytter, B-vitaminer og en meget pæn portion E-vitamin. Alt sammen noget, der understøtter musklernes energiforbrænding. Man kan sige, at det understøtter hestens energiniveau, uden at stige dem til hovedet.

Hvad er Energy Booster?

Energy Booster fra Blue Hors Care, er et tilskudsprodukt, der kan være medvirkende til, at hesten har energi til rådighed i længere tid. Det skal forståes på den måde, at hvis du har en hest, som du gerne vil give noget, der gør den mere “tændt” på den hidsige måde, så er det ikke Energy Booster der er det oplagte valg. Energy Booster er mere målrettet at understøtte hestens udholdenhed, og på den måde give energi til arbejdet.

Energy Booster - Blue Hors Care - hestezonen.dk
Præstationsheste kan have gavn af Energy Booster fra Blue Hors Care.
Foto. hestezonen.dk

Energy Booster er protein, der er “hakket i stykker” til peptider, ligesom de vil blive det undervejs i hestens fordøjelse. Fordelen ved, at aminosyrerne er på peptidbasis er, at de optages meget hurtigere – og skåner hestens energiniveau, da det kræver energi at nedbryde protein, til peptider. Undrer du dig over, hvordan hesten kan få mere udholdende energi ved at indtage peptider? Jeg kan godt forstå, hvis du gør, men peptiderne er en form for smutvej til dannelsen og reparation af nyt væv, herunder også muskelvæv.

Hvor anvendes Energy Booster:

Energy Booster fra Blue Hors Care anvendes til præstationsheste, hvor man ønsker mere udholdende energi, eksempelvis til at gå flere klasser, på samme dag til et stævne. Hvis du har en hest, der bliver lidt træg og tung at ride i nummer to klasse, eller hvor du måske godt vil have lidt ekstra overskud i klasserne generelt, så kan Energy Booster være et produkt for din hest.

Brugervenlighed:

Energy Booster skal gives 1-2 timer før hård træning eller konkurrencedeltagelse. Tilskudsprodktet er i en tube/mundsprøjte med doseringsring på. Det er nemt at give, medmindre at hesten forbinder mundsprøjter med ormekur. (Tip. Hvis du har en sådan hest, tag da og træn med en tom mundsprøjte, som du fylder med flydende melasse eller honning – så vil hesten forbinde mundsprøjten med en “godbid”). Boosteren smager saltet, så husk også at der skal være fri adgang til vand, når du har givet det!

Emballage:

Emballagen er en tube, også kaldet mundsprøjte. Der er 60 ml. i sprøjten, hvilket rækker til en til to doseringer til en stor hest. En tube koster 119 kroner, og den rækker til 1 til 2 gange til en stor hest.

produktanmeldelse af Energy Boost fra Blue Hors Care
Blue Hors Care Energy Booster. På fotoet ses, at der på tuben er markeringer i ml. Det havde derfor været nærliggende at angive dosering i ml. pr. 100 kg hest.
Foto. hestezonen.dk

Produktet i brug:

Anbefalet dosering lyder på 1/2 – 1 tube til en stor hest, 1 – 2 timer før hård træning eller konkurrence. Endvidere står der, at ponyer gives halv mængde udfra dens vægt. Når nu der er så fin markering i milliliter på tuben, så synes jeg, at det havde været mere brugervenligt at skrive 5-10 ml pr 100 kg hest.

Min samlede vurdering:

Energy Booster fra Blue Hors Care, er et tilskudsprodukt, der er tiltænkt at støtte energiniveauet hos hesten, der virkelig bliver brugt. Det er et produkt til præstationsheste, der trænes hårdt eller går stævner, og som har brug for meget let tilgængelig næring til musklerne. Produktet er ikke “kun” peptider. Det er også mineraler og vitaminer, der er med til at understøtte nervernes og musklernes funktion. Boosteren indeholder en del B-vitaminer samt en anseelig mængde E-vitamin. Nu har jeg desværre ikke selv en hest, der går på så højt et niveau, lige for tiden, at jeg reelt vil kunne mærke effekten af Energy Booster, så jeg kan ikke komme med en personlig vurdering af effekten på min egen hest. Det betyder dog ikke, at det ikke er et virksomt produkt. Det betyder bare, at det er et tilskudsprodukt, der er målrettet til præstationsheste! En hest kan også godt præstere hårdt i de lettere klasser, så effekten kan sagtens være god, selvom det er på let niveau. Det afhænger bare af, hvor meget intensitet, der er i træningen eller stævnesituationen. Du kan køber Energy Booster fra Blue Hors Care her: Energy Booster

REVIEW OVERVIEW
Brugervenlighed
Emballage
Produktet i brug
Pris/kvalitet
Previous articleFodring
Next articleBedre rytter, med en bette ski’ på?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here