Kategorier
hestezonen.dk St. Hippolyt

AstraVital Liquid – St.Hippolyt

Her kan du læse om min erfaring med AstraVital Liquid fra St.Hippolyt. Det er et flydende tilskudsprodukt til heste

AstraVital Liquid – St. Hippolyt. Hvad er det?

Sponsoreret indhold.

Jeg har fået fingrene i en flaske AstraVital Liquid fra St. Hippolyt, og vil i dette blogindlæg komme med min erfaring ved brugen af produktet.

AstraVital Liquid er et tilskudsprodukt til heste. Som navnet antyder er det flydende…. Og så er det pakket med “jænne guer sauer” (ene gode sager), som man siger her på Fur.

 

 

AstraVital Liquid indeholder blandt andet:

 • Spirulina: virker som antioxidant og indeholder også nogle gode aminosyrer
 • Lakridsrod: er kendt for bl.a. at styrke immunforsvaret og virke lindrende på slimhinderne
 • Ginseng: en rod der også er kendt af de fleste mennesker som et middel der giver mere overskud og energi
 • Ashwaganda: en adaptogen urt, der er kendt for at afbalancere nervesystemet og være en god støtte i stressede situationer
 • Artiskokker: også kendt som bitterurt. Kan understøtte leverens og immunforsvarets funktion
 • Propolis: biernes gave til os <3 Kendt for at lindre og berolige ved inflammation, fx hoste eller ru hals. Styrker immunforsvaret
 • Lecithin: fedtstof der bl.a. bruges i cellemembranerne og er gavnligt for lever og hjerne. I dette produkt indgår det også i den liposomale indkapsling, der hjælper til at transportere næringstofferne ind i cellerne
 • Nukleotider: “byggesten” til vores celler fra gærceller

Det er alt i alt flere forskellige naturlige ingredienser, som bidrager med en god portion antioxidanter, vitalstoffer og regenererende næringsstoffer – som er liposomalt indkapslet.

Jeg ved godt det er en helt masse fancy ord. De betyder egentlig bare at AstraVital er sammensat så det rammer bredest og bedst muligt – både i forhold til at understøtte immunforsvaret, hormonbalancen (som er en opgave leveren også har en aktie i)  og i forhold til energi/mentalt overskud og balance.

Det er flydende og skal omrystes før dosering, for at undgå bundfald. Det smager syrligt (a la havtorn, men der er ikke havtorn i) og lakridsagtigt. Dosering er 5 ml/100 kg hest/dag og prisen er i skrivende stund 695 kr. for en liter – Så der er til 40 dage til en 500 kg hest.

Men tænker du nu, om det er et produkt til din hest?

Det er et tilskudsprodukt der rammer rimeligt bredt, og derfor kan det også være lidt svært at være ligeså specifik omkring, hvor jeg vil anbefale brugen af det, som det fx er når jeg anbefaler et produkt til at styrke hovkvaliteten.

Når det så er sagt vil jeg anbefale det til heste:

 • i rekonvalescens efter fx sygdom
 • efter/ i forbindelse med stress og hård træning
 • der virker nedtrykte eller mentalt ude af balance
 • der oplever miljøskifte, evt. nye heste på opstaldningsstedet
 • har brug for overskud og afbalanceret energi – fx ældre heste

 

Det har jeg brugt det til.

Min hest Wilhelm virkede lidt “slukket” i forhold til, hvordan han plejer at være. Han er normalt et stort nussehovede og legebarn, som ALTID kommer og hilser som den første.

Han er naturligvis tilset af dyrlæge, og han er sund og rask. Men – han virkede mere tilbageholdende end normalt.

Jeg gav ham AstraVital Liquid og efter en lille uges tid kunne jeg mærke en positiv forandring i hans adfærd. Han begyndte at opsøge mig mere, prøvede at tage min hue af mig – og generelt pjatte og nusse mere.

Der har som sådan ikke været nogen årsag til, at han skulle blive stresset eller modløs (stress kan også være en indre ubalance, og ikke nødvendigvis noget der kommer til udtryk ved at hesten løber rundt), udover at det konstant regner, er mørkt og blæsende.

Uanset, så er vi godt i gang med tilskuddet. Jeg fortsætter med at give det til flasken er tom, for den bedste effekt.

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *