Pony fotoshoot – og dårlig samvittighed

0
936
Pony
Ponyen Tabasco får en krammer af Lucia Foto. hestezonen.dk
1 Stjerner2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Loading...

Mød en af vinderne fra pony fotoshoot konkurrencen – og hør hvorfor jeg har dårlig samvittighed.

Som du måske har set, havde jeg en fotoshoot konkurrence her på siden samt på facebook. Der var så mange overdrevet dejlige, søde, frække og lækre ponyer, at det var svært at vælge en vinder! Men så er det jo heldigt, at det er mig, der skulle tage billederne, så jeg trak ikke bare én, men fem heldige vindere! Det tror jeg nu heller ikke vinderne havde noget imod ;-) Det fantastiske ved at få lov til, at fotografere de skønne ponyer og piger er, at mærke den samhørighed, som de har med deres ponyer, ligesom deres historier er meget rørende.

pony
Lucia med hendes elskede pony Tabasco.
Foto. hestezonen.dk

Her skal du lige møde én af pigerne, der havde et helt særligt ønske til hendes styling på billederne. Jeg blev meget rørt af årsagen, og selvfølgelig fik Lucia lov til at få taget lige præcis den type billeder, som hun ønskede sig! Og min dårlige samvittighed – den vender jeg lige tilbage til senere.

Kjole eller ej

Da jeg skulle tage billederne af Lucia, havde jeg egentlig bare sagt, at det var helt fint med almindeligt, pænt hverdags ridetøj, men Lucia skrev til mig, om ikke det var ok, at vi også tog nogle billeder, hvor hun havde kjole på. Det gik jeg med til, men jeg vidste ikke hvorfor hun så gerne ville have billeder, hvor hun havde kjole på, men det fandt jeg ud af, da jeg tog billederne.

Pony
Ponyen Tabasco får en krammer af Lucia
Foto. hestezonen.dk

Konfirmation og ponyer

Lucia er 11 1/2 år gammel. Hendes elskede pony Tabasco er 20 år gammel (og har ikke mere verdens bedste tænder). De fleste ponypiger glæder sig til deres konfirmation – til dels på grund af festen, dels på grund af muligheden for, at få taget billeder iført deres smukke konfirmationskjoler – sammen med deres pony. Lucia er ingen undtagelse. Der er bare den lille hage ved det, at Lucia først skal konfirmeres om to år, og Tabascos alder og tænder taget i betragtning, er det ikke sikkert, at han stadig er “going strong” på Lucias store dag. Derfor havde Lucia et brændende ønske om, at få taget billeder med hende og Tabasco, hvor hun var iført en fin hvid kjole, så hun havde noget der mindede om et konfirmationsbillede med hende og Tabasco. Hvis ikke det er sødt og rørende, så ved jeg ikke hvad det er!

pony
Lucia og hendes elskede pony Tabasco.
Foto hestezonen.dk

Dårlig samvittighed

Og så til det med min dårlige samvittighed… Jeg vil så gerne skrive en masse indlæg, om hvad jeg fik med hjem fra EWEN i Dijon, Frankrig. Der er nemlig nogle ret spændende ting at skrive om! Men jeg mangler simpelthen tid! Jeg vil nemlig gerne være sikker på, at de informationer og konklusioner jeg videregiver er rigtige, og de tekster og noter jeg har med hjem fra konferencen, er ikke bare noget, som man lige skimmer og skriver et referat af, i løbet af 10 minutter. Eller – nogle kan måske gøre det. Jeg kan ikke ;-) Uanset, så glæder jeg mig, til jeg har tid til at skrive om lidt nyt fra Frankrig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here