GALLASHOW – VIND 2 BILLETTER

243
4031
konkurrence - lørdagsgalla - dansk varmblod
Disse to billetter kan blive dine! Foto. hestezonen.dk

Kunne du tænke dig at vinde 2 lækre billetter til Dansk Varmblods gallashow lørdag aften d.19.3. 2016 ?

VINDEREN ER UDTRUKKET: STORT TILLYKKE TIL KARINA LAURSEN – OG DIN MAND KASPER!

Og rigtig mange tak, til alle jer andre der deltog!

For at vinde billetterne, skal du blot skrive i kommentarfeltet, hvem du gerne vil invitere med til gallashowet, og dele indlægget på facebook (brug både facebook-knappen og kommentarfeltet længere nede på siden :-)

OBS: Det kan tage op til 24 timer, før systemet har valideret din kommentar og du kan se den.

Jeg trækker en vinder mandag 14.3. 2016 og vinderen kontaktes direkte.

Dansk Varmblods gallashow finder sted kl 19.30 i Boxen i Herning, men der er også adgang til Hest og Rytter messen fra kl. 17.00 på den samme billet.

gallashow - konkurrence - lørdagsgalla - dansk varmblod
Disse to billetter kan blive dine!
Foto. hestezonen.dk

Dansk Varmblods hingstekåring og tilhørende Hest og Rytter messe, er gennem årene vokset til at være et af verdens største hestearrangementer af sin art, kun relateret til én race, nemlig Dansk Vamblod. Hest og Rytter messen har de sidste år haft over 50.000 besøgende, og i år er der lagt op til endnu mere af det hele. For første gang tages Boxen, der ligger i tilknytning til messecenter Herning, i brug. Tillige vil der være endnu flere starter til de mange konkurrenceklasser, der holdes til arrangementet, ligesom der vil være ca. 280 udstillere på Hest og Rytter messen.

 

243 COMMENTS

 1. Ville invitere min søde datter på 9 år, der idag har været til stævne med begge ponyer, dog uden placering. Så det ville være et KÆMPE plaster på såret med billetter til Gallashow. ????❤️

 2. Jeg vil tage min ven Mogens Matthiesen med, han har aldrig været til hingstekåring i Herning. Jeg vil tage ham med, som tak for hjælpen, da jeg var i nød og havde brug for hjælp. Jeg vil overraske ham med disse billetter hvis jeg vinder :) Både ham og jeg har aldrig prøvet at være til Galla Showet, så jeg krydser fingre for at det lykkes :)

 3. Jeg vil tage min ven med, han har hjulpet mig så meget, da jeg var i nød og havde brug for hjælp :) eg vil overraske ham med disse billetter hvis jeg vinder, han har aldrig været til Hingstekåring i Herning og kunne godt tænke sig at prøve det. Både min ven og jeg har aldrig været til Galla Show før og kunne godt tænke os at prøve det og opleve den dejlige, hyggelige stemning der er der ikke mindst alle de dejlige heste :)

 4. Min mor ♡ vi plejer at tage afsted hvert år men i år har vi ikke haft råd fordi vores hest har været syg og vi har måtte bruge 17000 kr på at gøre den rask :( min mor er så ked af ikke at skulle afsted så det ville være så fedt hvis jeg kunne glæde hende med at tage afsted ♡ især fordi hun har fødselsdag d. 14 hvor du trækker en vinder!!♡

 5. Jeg vil tage Nanna Blume med, som jeg i forvejen skal med til Herning ?
  Vi er der fra torsdag-lørdag men måtte i år spare et sted og det blev gallashowet.
  Så hvis vi alligevel kan komme ind og se det vil det være helt fantastisk ???? vi krydser fingre for vi er de heldige ??

 6. Jeg vil invitere min datter Amalie med, hun har snart fødselsdag, så det vil være helt perfekt. Hun tigger og bér hvert år om at komme til Herning. Meeen det er ikke just billigt, så det kunne være lækkert at være heldig?

 7. Jeg ville tage min veninde, Mette, med!? Vi fik ikke billetter sidste år, og derfor brænder vi endnu mere for at komme afsted i år. ??❤️

 8. Jeg ville tage min søster med, som jeg nu i snart 5 år har delt hest sammen med.
  Det ville være en kæmpe oplevelse og så er det vel også snart på tide at se gallashowet, når man nu har været på messen mange år i træk! :-) :-)

 9. Jeg ville tage min mor med, da vi ikke har set gallashowet før, fordi vi ikke har haft pengene til det :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here